Delete Me! Problem was solved! [Archive] - YoJoe.com Forums

View Full Version : Delete Me! Problem was solved!



Richard J.
09-29-2004, 05:59 PM
Starting today, my connection to YoJoe.com is VERY sluggish and on the message board, all the sponser's links are red X boxes. I've never had this problem before.

Any ideas what might be causing it? Any help is appreciated!


Richard J.

Patrick A. Riley
09-29-2004, 07:11 PM
On the YoJoe.com homepage the ads do load (seem to have their own domain name, unlike the 207.44.218.41 IP here for the forum ads).

They've always been a problem for me, as every page on the Forum didn't appear until ALL the ads loaded.

Biohazard
09-29-2004, 08:12 PM
well im gettin the forever load now, nothing will totally load up

joehunter
09-29-2004, 08:52 PM
I was having the same problem, seems fixed now though...

Patrick A. Riley
09-29-2004, 09:44 PM
I was having the same problem, seems fixed now though...yup, although sometimes there's just one ad that doesn't load

Gemini Matrix
09-29-2004, 11:32 PM
Yeah I had the same problem this afternoon? It was fine this morning and seems to be better now. Just a slight pause compared to the neverending load.

acmirro
09-29-2004, 11:56 PM
We know about this. Jeff sent a email to the tech today and it should be fixed shortly.

Jeff Bohn
09-30-2004, 09:57 AM
Here's the explanation from Mark, the tech guy...

"Give my apologies to the board - it was working on Mozilla (which doesn't time out and is more forgiving apparently) so I didn't see the urgency of the
matter (some people were in just fine and posting all day, I thought it was some sort of transient server problem) Some IE's apparently just wouldn't render the page though."

Should be all working now though.

Richard J.
09-30-2004, 10:36 AM
Yeah, it seems to be working fine now. I was worried there was going to be a crash or something.

Sorry for whining about a temporary problem!

Thanks for the fix Jeff!


Richard J.

JeffreyKabal
09-30-2004, 03:34 PM
haha off course IE, I should have guessed :)
I really hate that browser. You get a lot of spyware with that one.
Even Avant browser is better. It's based on IE but much better.
Anyway Firefox / Mozilla will do fine.

Gemini Matrix
09-30-2004, 06:17 PM
Much better! Thanks guys!!