Is the board acting up for anyone else?

yojoe.com

Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Post

    Or is it just me? The last 2-3 days I have not been able to get into a number of people's post's. Mostly in the Off topic, and Question sections. It's no big deal really, I'm just wondering if this is a computer problem on my end, or a board problem. Thanks for any input.
    “Occasionally, we have common sense. Occasionally we say, LOOK, THERE IT IS.....and then it’s gone!” - Lewis Black

  2. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  3. #2

    Post

    I'm having the same problems.
    He who dies with the most toys...............................is DEAD!!!

  4. #3

    Post

    I would say it was the board, I have been having the same kind of problems (not complaining mods, just stating a fact). I just try again later, I think it might have something to do with the amount of traffic at that time.

    Hope that helps.

  5. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  6. #4

    Post

    Yes, it is the board. It is acting wonky again. We are working on fixing it. Sorry!
    Castle Destro

    YoJoe! International Updated: 50+ Funskool Filecards!

    Acmirro - Sturdy Construction For Rugged Play.

    Opie & Anthony XM Sattelite Radio High Voltage 202!!!

  7. #5

    Post

    the board seemed to start having problems when pictures was allowed. that is just how it looks to me.

  8. #6

    Post

    The usual stuff for me. Posts not appearing and PMs being eaten. Anyone PM me and not get a reply. I'm sorry.

  9. #7

    Post

    Thanks guys for clearing that up for me.
    “Occasionally, we have common sense. Occasionally we say, LOOK, THERE IT IS.....and then it’s gone!” - Lewis Black

  10. #8

    Post

    it sure has for me ever post I put up I get some dumb ass reply. I gues my humor has gone..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •